Configuración de cookies
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

Circuit per Grècia de 8 dies, 7 nits amb sortida des de BARCELONA, del 24 al 31 de març del 2024

Viatge únic per conèixer el millor de Grécia. Gaudeix de 4 nits a Atenes en règim d'allotjament i esmorzar. 3 nits de circuit d'Olympia-Delfos-Meteora.

ITINERARI

24 Març ESPANYA - ATENES

Arribada a Atenes i trasllat a l'hotel. Allotjament.

25 Març ATENES - Visita atenes

Esmorzar i sortida per a la visita de ciutat de 1/2 dia: Acropolis + Panoràmica d'Atenes. El Partenó, símbol clàssic de l'arquitectura, construït totalmenten marbre blanc. El Partenó és el més gran Temple erigit en honor a la diosa Atenea. Proper al Partenó es troba petit Temple d'Erechthion amb escultures de precioses. El tour panoràmic ens porta a la tomba del soldat desconegut, custodiada per soldats vestits amb la tradicional vestimenta. El Parlament i l'Estadi Panathinaikon, on van ser els primers Jocs Olímpics del a era moderna. Seguidament amirem cap a la Biblioteca, l'Académia i la Universitat, tres edificis de l'arquitectura del segle XIX barrejada de la influencia clássica. Tarda lliure. Allotjament a l' hotel.

26 Març ATENES - EPIDAURO - MICENAS - OLYMPIA

Esmorçar i sortida pel cicuit de 4 dies. Sortida cap al Canal de Corinto, seguim cap a Epidauro, on es troba el famós, per la seva acústica natural, Teatre d'Epidauro. A continuació, arribem Micenas, una de les ciutats més famoses de l'època prehistòrica. Per la tarda arribada a Olympia. Sopar i allotjament a l' hotel.

27 Març OLYMPIA - DELFOS

Esmorzar. Visita de la ciutat antiga d'Olimpia, centre de veneració de Zeus, on es celebraven les competicions olímpiques. Visita a l'estadi i altres instal.lacions olímpiques. També visitarem el Museu d'Olympia. Per la tarda arribada a Delfos. Sopar i allotjament a l' hotel.

28 Març DELFOS - KALAMBAKA

Esmorzar. A Delfos visitarem l'Oràcul d'Apolo, un dels més sagrats santuaris de Grècia. Per la tarda sortida cap a Kalambaka. Arribada i allotjament a l' hotel.

29 Març KALAMBAKA - ATENES

Esmorzar. Visita de dos Monasteris de Meteora, centre religiós i monàstic entre els seglesXII-XVIII. A Atenes passem per Termópiles, on veurem l'estàtua del Rei Espart  Leónidas. Retorn a Atenes per la tarda. Allotjament.

30 Març ATENES

Esmorzar. dia lliure i allotjament a l' hotel.

31 Març ATENES - Aeroport

Esmorzar. A l'hora indicada, trasllat a l'aeroport.

INCLOU

Trasllats Aeroport/Hotel-Hotel/Aeroport a Atenes
Circuit de quatre dies/tres nits Olympia -Delfos - Meteora en tour regular amb guia espanyol i entrades incloses.
Hotels i règim de mitja pensió (begudes no incloses).
Migdia de visita Atenes amb guia de parla hispana.
Vols en classe turista de pla de vols elegit.

NO INCLOU

Impost d'allotjament a Atenes, segons categoria d'hotel, el pagament és directe a l'hotel(per a hotel 5* es paga 4€, i per a hotel de 4*, es paga 3€ i per a hotel de 3*, es paga 2€ p/habitació i per nit).
Propines, maleters ni cap altre servei que no s' esmenti específicament.
Assegurança d'anulació.

Per més informació o reserves ompliu el següent formulari.

Información de Contacto

direccion contacto Andorra la Vella

telefono 00 376 369155

direccion info@cliperviatges.com

Captcha