Configuración de cookies
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

 VEURE OFERTA PDF

Escapada a la ciutat de Praga, 4 dies, 3 nits del 28 al 31 de març del 2024. Sortida amb vol des de Madrid. Consultar sortides des d'altres ciutats.

La ciutat de les "100 Torres" ens acull amb el seu traçat medieval, els seus carrerons, les seves cases de colors, el seu vidre de bohemia, les seves cerveseries... Cultura, música, museus, gastronomia i preciosos mercats per gaudir d'aquesta escapada.

DIA 1. CIUTAT D'ORIGEN - PRAGA

Embarcament en vol directe amb destinació Praga. Arribada, trasllat a l' hotel i allotjament.

DIA 2. PRAGA

Esmorzar. La nostra guia ens espera al centre de la ciutat per iniciar el city tour de 3 hores on descobrirem els racons més agermanats de la ciutat. Coneixerem la Ciutat Vella (Staré Mesto). Veurem la Plaça de la República (Námésti Republiky) amb una dels monuments més antics de Praga, l'anomenada Torre de la Pólvora, una ennegrida torre gótica localitzada a l'entrada de la Ciutat Vella que en l'actualitat compon un dels símbols més representatius de la ciutat. Ubicada al costat de la Torre de la Pólvora, la Casa Municipal (Obecní dum) És el més destacat dels edificis Art Nouveau de Praga. Des de la Plaça de Wenceslao construoda per Carles IV com una de les places per a la Ciutat Nova (Nové Mesto), arribem fins a la famosa Plaça de la Ciutat Vella (Staromestske Némesti) envoltada per interessants carrerons pels quals resulta un auténtic plaer passejar. La plaça està pelna d'edificis d'interés entre els quals destaquen l'Església de Nostra Senyora de Týn, l'Església de Sant Narcís i l'Ajuntament de la Ciutat Vella que és un dels edificis de la Plaça de la Ciutat Vella que més mirades atrau gràcies al al qual s'hi troba l'impressionant Rellotge Astronòmic de Praga. L' edifici, utilitzat com a ajuntament fins a finals del segle XVIII, destaca per la seva torre gòtica de 60 metres d' alçada des de la qual es pot contemplar el centre de la ciutat a vista d' ocell. Abans d'arribar fins al Pont de Carles veurem el Clementinum, el segon complex arquitectònic més extens de la ciutat per darrere del Castell de Praga. En els seus orígens va ser la seu del col.legi jesuita i de la universitat. Tarda lliure. Allotjament.

DIA 3. PRAGA

Esmorzar. Dia lliure per seguir coneixent aquesta ciutat. Podrem gaudir dels seus carrerons, de les seves múltiples botigues, restaurants, espectacles musicals, teatre... Praga mai deixa d'oferir-nos diverses opcions de lleure.

DIA 4. PRAGA - CIUTAT D'ORIGEN

Esmorzar. A l'hora indicada trasllat a l'aeroport per embarcar en vol directe de tornada a Espanya.

Inclou

Vols directes amb Czech Airlines des de Madrid
3 nits a l'HOTEL INTERNATIONAL PRAGA 4*
Tots els trasllats en vehicle condicionat
City tour mig dia amb guia de parla hispana
Taxes d'aeroport
Assegurança bàsica de viatge

Omplir el segûent formulari per més informació o reserves

Información de Contacto

direccion contacto Andorra la Vella

telefono 00 376 369155

direccion info@cliperviatges.com

Captcha