Configuración de cookies
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

  Veure Oferta 

PREU des de 1.368 €
Preu calculat en data 22/04/2024, es tracta de tarifes dinàmiques que poden variar en funció del moment de la reserva.
Sortides des de Madrid tots el diumenges des del 5 de Maig fins el 20 d'Octubre.

ITINERARI

Dia 1: Espanya - Malta

Sortida en vol regular amb destinació Malta. Arribada, assistència i trasllat a l' hotel previst. Allotjament.
Dia 2: Ila de Gozo
Esmorzar en allotjament elegit. Al matí, trasllat al port de Cirkewaa on agafarem el vaixell amb destinació a l'illa de Gozo, la germana petita de Malta. La travessia dura aproximadament 20 minuts fins a desembarcar al port de Gozo. La mida de Goig suposa un terç de la mida de Malta i es caracteritza per ser un terreny més verd i més rural. Gràcies als seus infinites turons, valls, penya-segats escarpats i zones rurals fan d' aquesta illa un paratge únic, pintoresc i amb caràcter propi que deu el seu patrimoni a la terra i a la seva bellesa natural tan acolorida. Visitarem els Temples megalítics de Ggantija, el poble mariner de Xlendi, el santuari de la verge de Ta'Pinu i les formacions rocoses de Dwejra Bay. Parada per menjar -dinar inclòs-. A la tarda, coneixerem la capital de Gozo, Victòria, donant especial importància a la seva ciutat antiga emmurallada, La Ciutadella, i la zona de la Catedral -no s'inclou l'entrada-. Trasllat de nou al port de Gozo per agafar el vaixell de tornada a Malta i arribada a l'hotel. Sopar i allotjament.
Dia 3: Malta
Esmorzar. Dia lliure per gaudir d'aquesta maragda illa i dels encants que posseeix: el seu mar blau, la seva costa escarpada, l'animació de les seves gents, la seva rica gastronomia i el seu famós ambient nocturn. Allotjament.
Dia 4: La Valetta i les Tres Ciutats
Esmorzar en allotjament elegit. Al matí, sortida cap a la capital del país, la Valleta, per començar el dia realitzant una visita recorrent els seus carrers emblemàtics i descobrint el veritable encant maltès. Es tracta d'un important nucli cultural i turístic, que rebosa història i aglutina més de 300 monuments en les seves 55 hectàrees. L'arquitectura de la ciutat és essencialment barroca. Un dels segells d'identitat de la Valeta són els seus curiosos balcons de colors que sobresurten a l'exterior. La capital maltesa va ser cuidadament planificada i aixecada pels Cavallers de Sant Joan, l'ordre més antiga del món. Recorrent els carrers de la Valeta, és inevitable adonar-se del fort caràcter catòlic dels maltesos. La capital alberga 25 esglésies i nombroses escultures de sants i verges a les cantonades dels carrers principals. Visitarem els Jardins de Barrakka Alto des d'on admirarem la increïble panoràmica del Gran Port. Seguirem el nostre recorregut cap a la catedral de Sant Joan (St. John's Co-Cathedral) amb entrada inclosa. Allà admirarem els sòls de marbre més excepcionals del món i l'oratori, que conté les pintures de Caravaggio, tapissos flamencs i el museu de l'església. Seguirem cap a Carrer República per veure el Palau dels Grans Maestres i la plaça de Sant Jordi, recentment restaurada. Després d'això, baixarem a l'ascensor panoràmic que connecta la ciutat emmurallada amb el Gran Port. Parada per menjar -
dinar inclòs a la zona de Waterfront-. Després de dinar, prendrem una embarcació típica maltesa anomenada 'dgahjsa' per creuar el Grand Harbour cap a la zona de les Tres Ciutats i gaudir del passeig com un 'mini-creuer' per, finalment, desembarcar a Vittoriosa -o Birgu en maltès-. A la tarda, ens endinsarem en l'apassionant història d'aquestes ciutats: Vittoriosa, Cospicua i Senglea gràcies a una ruta a peu per Birgu on els cavallers de l'orde de Sant Joan es van assentar quan van arribar el 1530. Una experiència única gràcies a les explicacions dels millors guies en espanyol del país de Malta. Trasllat a l' hotel. Sopar i allotjament.
Dia 5: Tresors de Malta
Desayuno en alojamiento elegido. Por la mañana, nos dirigiremos hacia el sur de la isla para comenzar nuestra visita en los templos de Hagar Qim y Mnajdra, uno de los sitios prehistóricos más importantes de Malta. Estos templos fueron excavados por primera vez en 1839 y se encuentran sobre una colina que goza de una fantástica vista del mar y del islote de Fifla. Tras esto, nos dirigiremos hacia Blue Grotto, lugar emblemático por el azul intenso de sus aguas, sus escarpados acantilados y sus cuevas naturales (opción a paseo en barco por las cuevas -no incluido en el precio-). Parada para comer - almuerzo incluido- en el pueblo de Marsaxlokk, una localidad de pescadores muy famosa por sus mercados y por sus típicas embarcaciones llamadas 'luzzus', pintados con vivos colores que animan y le dan carácter a la bahía. Lo reconocerás rápido por ser portada de todas las postales maltesas. Tiempo libre para recorrer sus calles y disfrutar de un helado y/o refrigerio. Traslado al hotel. Cena y alojamiento.
Dia 6: Ciutats Medievals
Esmorzar en allotjament elegit. Al matí, sortida cap al centre de l'illa de Malta, dominada per la fortalesa medieval de Mdina, l'antiga capital de Malta. Està considerada com una de les ciutats medievals més ben conservades del món i, també, és coneguda com "La Ciutat del Silenci". Escenari, entre moltes altres, de Joc de Trons i Troia on les seves muralles, palaus i edificis religiosos ens trasportaran al segle XV. En sortir de Mdina per la porta principal, Porta Grega, ens dirigirem a Rabat, la part suburbial que també té el seu encant natural i decadent, com si d'un conte es tractés. Aquí, visitarem les catacumbes cristianes i farem una parada per descansar. Parada per menjar -dinar inclòs-. A la tarda, també visitarem el centre d'artesania local, Ta'Qali Craft Village i els penya-segats Dingli Cliffs, uns dels més famosos de l'illa. De tornada, pararem i visitarem la ciutat de Mosta i la seva famosa Església Rotonda amb la seva cúpula central, una de les més grans d'Europa. Trasllat a l' hotel. Sopar i allotjament.
Dia 7: Malta
Esmorzar en allotjament elegit. Dia lliure per gaudir d'aquesta maragda illa i de tots els encants que posseeix que es compten per cents: el seu mar blau, les seves costes escarpades, les seves platges de sorra fina, la seva rica gastronomia mediterrània, el seu ambient diürn -i nocturn-, els seus beach-clubs... Possibilitat de gaudir i relaxar-se a l' hotel. Sopar i allotjament. OPCIONAL: Comino i Blue Lagoon Conegut com el Carib maltès, la petita illa de Comino, entre Malta i Gozo és una parada gairebé obligatòria si t'agrada la platja, les aigües turqueses, els fons de sorra blanca i fer snorkel: Esmorzar en allotjament triat. Al matí, al port de Sliema on agafarem el vaixell amb destinació a l'illa de Comino. Durant el trajecte gaudirem de tota la costa maltesa i de la increïble panoràmica de l'arxipèlag maltès al complet fins a arribar a la zona coneguda com a 'Blue Lagoon' on atracarem per a un dia chill-out a la platja o al vaixell amb menjar inclòs -dinar inclòs-. Al vespre, retorn a bord del vaixell.
Dia 8: Malta - Espanya
Esmorzar. A l' hora indicada, sortida cap a l' aeroport per prendre el vol amb destinació a la ciutat d' origen. Tràmits de facturació. Arribada i fi dels nostres serveis.

 

 

Información de Contacto

direccion contacto Andorra la Vella

telefono 00 376 369155

direccion info@cliperviatges.com

Captcha